Kalenderne i 2018


Professor Storm nr. 9  og Rupert & Sippe nr. 5 er udkommet.

Du kan nu også forsøgsvis købe Professor Storm nr. 9 i en papirudgave. 

 

Bliv forhandler

Har du lyst til at blive forhandler af Nisseakademiets julekalender, kan du sende dine oplysninger til Nisseakademiet.

Klik her

Det skriver pressen

om Nisseakademiets julekalender

Læs mere her

Nisseakademiet

Nisseakademiet

Sådan opstod Nisseakademiet.nissemand

Hjemme hos os er december en hyggelig tid, hvor der hver morgen venter os en særlig julekalender. En julekalender fuld af forventninger, spænding, glæde, overraskelse og lidt kærlig drilleri.
Hvert år har julekalenderen sit eget tema. Det kan være spørgsmål om Danmark, digte, fortællinger eller hvad vi nu har hittet på - bare der er jul i det.

 

Bare det var mig...

I 2009 så professor Storm dagens lys. En lidt distræt julenisse med hovedet fuld af formler, ligninger og julerier. Han bor på Nisseakademiet, hvor han hvert år udarbejder 24 hovedbrudsopgaver til brug i årets julekalender.
Storms opgaver var så tilpas drilske, at de kom med på arbejde, hvor kollegaer efterhånden forventningsfulde og med spænding så frem til dagens hovedbrud.
Formler og løsninger blev livligt diskuteret i frokostpausen. På et tidspunkt var der en kollega, der udbrød: “Bare det var mig, der fik sådan en kalendergave hver morgen...”
Den sætning “bare det var mig...” gav det sidste skub og nu har vi lanceret
Nisseakademiets første julekalender, så mange flere kan få fornøjelse af opgaverne. Kalenderen er i øvrigt 100 % dansk produceret.

 

nissepigeFremtiden

På baggrund af den positive tilbagemelding vi fik i 2010 – både af forhandlerne og de mange, der købte Professor Storm nr. 1, besluttede vi at fortsætte med Professor Storm i 2011. Samtidig havde vi fået mange forslag om at lave en lidt nemmere udgave, så i foråret 2011 så Rupert & Sippe dagens lys.
Med baggrund i den positive tilbagemelding, der allerede er kommet, er vi allerede gået i gang med nye opgaver til julen 2012.
  

Julestemning

gave.jpg

Følg os på Facebook